Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

månen följer mig
hela vägen hem
till nattradion




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-06 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin haikudikt!
2019-11-11

  TrollTörnTrappan VIP
Tror för min del att månen egentligen bor nattradion - så den hittade också hem?!?
2019-11-07

  Annie b'larsson VIP
Så mysigt! Älskar månen o nattradion..
Fiffig haiku! går läsa från alla håll.
2019-11-06

  Nanna X
En trägen följespot.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP