Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravens sten

Ett morgonljus 

 

En dag som med sin begränsning 

färgar broar över Mälarens dalar 


Inga vita hästar män i

rustning 


Nykter är vår livs vandring 

mina knappa fingrar darrandes 

vid väskans lås 

 

din större 

handflata över. Hjälper till 

Kysser ömhet över pannans ben 

 

  förbi 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-11-06 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP