Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk roulett

 

Än i tärande ångest
släpas på ok
blir betraktad eljest
sedd som tok

beses våndans idéer
åter tar kliv
öppnas nya entréer
mot dess kiv

mediciner av tablett
doseras över
lek med rysk roulett
vi ej behöver

latent fantomsmärta
är dess attribut

bort ur demonhjärta
fruktan vill ut





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-16 00:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Piller som bot
Borde ha gjort
Verkan direkt
Kanske suspekt
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP