Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min oro över vad som händer i mitt kära hemland


sverige i förfall

Sverige, Sverige vad är det som hänt?
Du har nu alla broar bränt!
Ingen går längre säker i vårt land,
där människor dagligen mördas och
bilar sätts i brand!

Vårt vackra Sverige går nu till höst,
men detta är i år en väldigt klen tröst,
ty trädens blad blir nu färgade röda,
av allt blod som hittills på våra gator
och torg fått flöda.

Många är det som får sina liv
förstörda var dag,
på grund av att vår regering blundar,
och är svag.




Fri vers av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-06 11:15



Bookmark and Share


    lydriket
En unikt uppriktig text i ett politiskt korrekt, ängsligt. sorgligt och gravt förnekande land.
2020-01-18

    ej medlem längre
"vår regering blundar,
och är svag"
Kan det uttryckas tydligare än så?

Malmö idag, Sverige imorgon. Godheten.
2019-11-09

  mare VIP
Tack för din sannings text
precis så är det, men politiker
gör allt för att mörka
gör allt för att skylla
på saker som inte är sant
de ljuger om någon!
lögnen är deras ledstjärna
media SVT är en stor skam
vem vill ha med lögnare att göra!?!
2019-11-07

    ej medlem längre
Sant
2019-11-06

    ej medlem längre
Väl ordat om det som ännu oftast bara viskas från mun till mun.
2019-11-06

  Kaptenlöjtnant
invandringen
2019-11-06

  Öknens Ros VIP
Det händer otäcka saker varje dag, men det finns krafter som kämpar mot allt detta. Det kan tyckas vara en omöjlig kamp, men vi får inte lägga oss ner och ge upp.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP