Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina flyktförsök




Alla
beteenden du har
är du.
Vartenda ett.
Allt du gör och väljer
att inte göra.
Och det du tänker och känner om det
är du.
Vaken som i sömnen.

Så kommer du och säger
att du måste fly.
Och att du är nån annan
när du skriver.

Dina ord
ständiga flyktförsök.

Inte ens som död
har du ett annat namn.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-06 13:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahaha....en av mina tjatfrågor som jag driver då och då. Man kan skriva om andra men det är bara egna tolkningar av andras verkligheter. Om vi tar det på allvar blir det mycket lättare att leva. Att vi egentligen är helt ensamma. Då blir motivationen att söka kontakt större.
2019-11-06

    Lena Staaf VIP
Man använder sig själv när man diktar men man diktar inte alltid om sig själv.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP