Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag i paus


nej. Inget spelar någon roll. 

Vi älskar. Ligger med varandra. 

idag- flera gånger varje dag. 

Ingen kroppsdel möter den andre

Sjunger för dig än en stilla sång 

om hon som fick bäckarna att 

glittra. Så som liv ska kännas 

vara. Jag lovar att min röst har 

samma ton. Lovar. 

Viskar låter tungan nudda örat

retar flamsar 

 

låter ditt allvar tynga hela 

tyngden av ditt liv 

 




Bunden vers (Sonett) av smultronbergen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-06 13:53



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det här var grejer det ! Att älska med minnet och bilderna. Det undrar jag om en häst kan. Det måste vara bara vi människor som klarar av det. Och bli varma utav det. Där är vi ju fantastiska med våra hjärnor.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP