Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det mörknar ute ...


Inför nästa vår

 

Det är tid för

att uppdatera ljuva

minnen.

Tid 

att sluta ögonen

inför nuet.

Jag lever i våren

i dofterna

av shersminblomstren

från den vår som gick

utanför mitt fönster.

 


Fotot: Idar 2019




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-06 14:26



Bookmark and Share


  stig wikman
Ljuva minnen .
Vacker poesi.

KRAM Å APPLÅD.
2019-11-08

  Eva Helene VIP
Ett skönt ögonblick i nuet, med vackra minnen och förväntan.
2019-11-07

  wiria77
dina rader är fulla med hopp
om en ny tid med värme
bra diktat
2019-11-07

  Maria Sundelin VIP
Sparar denna som är full av hopp
Själv älskar jag hösten
2019-11-06

  Karina"Kia"
Vår tid är nu och att minnas det ljuva är som mys och grädde för minnet.
Ljuspunkter och vad vi har framför oss.. En morot i livet!
2019-11-06

    Lena Staaf VIP
Att leva på minnen kan vara en tröst.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP