Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM ÄR DET SOM FÖRFÖLJER DIG?

Vem är det som förföljer dig?

Din egen paranoia

Den enda lösningen för dig

är faktiskt metanoia

Och vem är det som sprider hat?

En tunna som jämt skramlar

En sinnessjuk och rabiat

som yrar och som svamlar

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-11-06 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP