Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsresa

I gryningen
svävar tåget fram
genom frostig granskog
Himlens eldar
har redan tänts
Nattens stjärnor
får nu sin vila
Här börjar
min resa från nuet
till det som
en gång var




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-06 20:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Snyggt. Tåget "svävar" och "stjärnor
får nu sin vila". Rör dig mot något
bekant och värmande. Ditt inre
perspektiv guidar dig.
2019-11-09

  wiria77
rader om livet
bra skrivet
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP