Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevar

Förgäves trevar jag
efter din hand
i mörkret
Vill hålla den hårt
och få känna
din värme
Fast jag vet
att det var
så länge sedan
din hand
sökte min




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-06 20:36



Bookmark and Share


  wiria77
dina rader berör
2019-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text!
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP