Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forna andetag

Min andra själ
begravdes nog här
medan min
levande själ
flätades samman
med granskogens
Åter
andas jag nu
mina forna andetag
i ett rekviem




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-06 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med en sällsamt vacker ton klingar dina ord i själ och hjärta!
2019-11-08

  wiria77
fina rader
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP