Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress



Att göra min implosion,
till en rättvis explosion,
känns i brist på sinnesfrid,
som en nödvändighet

Men mitt mellan tanke och agerande,
landar en känsla av omsorg och levererande
Och i en ofrivillig acceptans,
faller jag ner i slumret
För trots frenetiskt sökande efter stillande svar,
finner jag i all panik inget som med mig likställs





Fri vers av Nimbus VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-06 20:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
En rättvis explosion låter som en lösning, helt klart. ;)
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP