Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(Gustav Klimt) porträttering av två individer som i pirrig situation omfamnar varandra.. Ja jag har denna längtan ikväll Pia! ÄLSKAR DIG..


Kyssen !

en kyss som (Gustav Klimt) porträttera
Ikväll ligger jag å tänker på
att få en kyss utav dig
ja en räcker gott å väl!
För jag kan inte
det finns inge ände
dina läppar är så inbjudande..
fylliga              lätt          rosa
en särkild känsla en känslig sådan...
som växer då läppar möter
läppar...




Prosa av danne //
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-06 21:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Hoppas du får en kyss!
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //