Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla gumman, gör det du egentligen vill



Jag vill i ren misär,
beträda min säng,
inviga med en blund,
den ovilande sömnen

Utan varken
borttagning av såsom;
kläder och ingrott smink,
Nyttjande av allt från:
en och annan skrubb,
tandtråd och hårborste,
eller påfyllnad av mat till missarna

Oavsett alla odds
reser jag mig i slentrian,
via en puttrande ungdomsvilja
upp från eländet,
och in i det jag vill
Imorgon




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-06 21:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text full av känsla!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP