Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madicken

 

Vill inte skriva mer. 

Vill  glömma. 

vill älska någon som jag 

älskat dig. Vill leva. Leva utan 

minnet av en glipa. Ett val. 


 inte älska med vindarna inte skriva 

ett ord till. Inte om det där som aldrig 

skulle hända men hände. 


Vill inte förstå mig själv mer. Är

redan så förståndig. Kanske för. 

Solen bleker min gardin och framtiden 

en utsträckt strand min ålder likt 

en flickas tankar om en vuxenhet 

långt fram. 

Oh tappra liv med ryttare i varje hörn 

dess vita hästar som likt tankarna 

på julafton hos barn. Den vill jag åter 

vara. Bli. 

Madicken ända in i själens gömmor. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-11-07 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP