Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De andra


En del skriver för att lära andra 

leva. 

Avundas dem. 

mitt har alltid i grunden enbart 

varit vägar till att på sikt förstå 

 

mig. Lite lite tydligare. 

Allt annat förstår jag redan. 

intressant att vara så klok och 

samtidigt ägna all sin tid åt 

idiotin då. För 15 år sedan. 

Livet. Det fantastiskt harmoniska 

när lugnet ligger mellan fingrar 

spretande i klar ren luft

 

mitt skrivande som vardag 

som ett blad att vända 

 

jag älskar verkligen livet. Jag 

tror tyvärr det varit mitt 

dilemma. Så hårt har jag varit 

i dess ljuvaste vindar att förlusten 

fick mitt blod att frysa. Stillna. 

Livet. Kysser dina fötter och 

lovar tro på undret. Bokstäverna 

de som bodde längst in i det 

som var. Som ägs av livet självt. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-07 10:03



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Till Uljo !
Även för mig.
2019-11-07

  ULJO
För mig är skrivandet en inre terapi.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP