Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens ord




Hör själens ord i en enda mening,
i ett enda andetag.
Om du blundar en stund

talar den.

Den undrar så.
Hur du har det. Kan gå i regn i dagar,
nätter och tänka

på dom man älskar så.

Runtom vajar träden med frusna löv
som snart ska falla.
Den mörka ringen runt månen och fläckarna

som liknar ett ansikte.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-07 12:49



Bookmark and Share


  Nanna X
Naturen talar om vi lyssnar.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg