Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder Stories

en av de bättre sakerna med Tinder
är att en del användare
har väldigt roliga texter i sin profil:

"en tusen eller en natts historia"
"ett gratis plastämbare på köpet"
"bland alla som sveper höger lottas huvudvinsten ut"
"spelar jag månne en dag igenom det här Tinder?"




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-08 11:05



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
För det mesta fritt fram att skämta ... men ... Jaaa ... vet inte, har aldrig varit på Tinder, men känns lite utlämnande, lite rått ... Antar att de flesta som dejtar på sidor gör det alldeles ur hjärtat ... så kanske någon av de citerade kan ta illa upp?
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP