Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VERKLIGHETEN KALLAR

Verkligheten kallar

alla flyktbenägna skallar

som flyr in i sin nyandlighet

Verkligheten pockar

Hoppas att ni en dag krockar

så ni slungas ut med brysk intensitet

 

LARZ GUSTAFSSON 7/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-11-07 17:38



Bookmark and Share


  Koloristen
Tycks vara en ny våg av New Age på gång. Den måste bemötas med näpst och räfst.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP