Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina jag


Mörkertid
med känslan av
någonting kompakt
svårgenomträngligt

Ett långt ord fyllt
av uppgivenhet

Säger det igen
för mig själv
-Svårgenomträngligt

Ger inte med sig
och släpper in
men håller kylan på
avstånd

Lager på lager
bepansring

Människor passerar
sammanbitna
utan leenden

Vilar en stund
på bänken

Sitter ner och iakttar
alla som är jag
men ändå inte

I en delad verklighet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 19:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Instängdhetens tid nalkas,
öppna sinnen blir slutna i kölden
när upptiningen börjar
vaknar känslorna till liv
kärleken flödar
i vårruset

2019-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Eva Röse menar att alla skådespelare bär en massa figurer inom sig.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP