Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker lögn

dina löften var och är inte värda något alls
du vet det
och du visste det så klart redan långt innan allt brast

då innan all ångest slog mig helt förlamad
dagarna, timmarna fylldes av helvetets kval
för att inte tala om nätterna de var hemska,
så olidligt hemska

lögnen slår hårt när den väl avslöjas
men du ljög så underbart vackert, min vän
så utstuderat, men ändå vackert
ja lögnen slår så hårt, när den brister

men så länge man inte vet, att lögnen är en lögn
då är den ju faktiskt fortfarande en sanning
i detta fall var det en mycket vacker sanning

jag vill bevara din vackra lögn
så jag fortsätter att ljuga för mig själv
min ångest, gör din sanning sann igen

Copyright © AndLou




Fri vers av AndLou VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-07 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP