Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets stjärna


Lyser i zenit
afton stjärnans
ljus

Frid över
våra hus

med sitt
gåtfulla ljus

Andra stjärnor
må falla
som bloss

Men aldrig
aftonstjärnan

Som vakar över
oss













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-08 01:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Polstjärnan hittar vägen åt mig
utan den skulle jag gå vilse i livet
2019-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Morgonstjärnan. Han vakar över mig.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP