Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte Poesi, kan inte rimma, kan inte Haiku, låter bara orden ta plats...


Själens anslagstavla

Försöker få
känslorna
att fastna
på skärmen

Häftstift funkande
inte
så bra
Skärmen blev svart

Har en ny
skärm
nu
20\"

Tejp funkar bättre
nu sitter det fast små flugor
som gör komma tecken
mitt i mina oskriva texter

Jag blev varnad för lim




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 803 gånger
Publicerad 2006-07-01 14:50



Bookmark and Share


  Amina
Jag tycker alla fall du kan skriva poesi,,,,jajajaja vissst
//amina
2007-03-03

  andreawolf
inte undra på att det känns som att känslorna rinner ut i ingenting ibland om man har stuckis hål på hälften! påhittigt! riktigta bra!
2006-07-06

    Bim
vad vore livet utan det humoristiska?-välkommnar alla slag,-det du skrivit fick mig att skratta gott!Hälsn.Bim
2006-07-03

  Hildegun Relefors
Underbart, jag tejpar överallt mina små funderingar och hugskott, men många faller ner på golvet i vinddraget från mina hopplöspustar!
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris