Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Haiku

 

Fem stavelser här

och sju stycken gäller här

härmar översta




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-08 17:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Snyggt haikat!
2019-11-08

  överlevaren VIP
Tjusigt, där satt den!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP