Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan

Ditt leende
följer mig
dag som natt
lyser det min väg

Ditt leende
var mitt
en natt
men nu

Ditt leende
delas med någon
annan
jag hoppas

Ditt leende
möts av
hennes




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-08 19:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så generöst vemodigt
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP