Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns mer att se...


Grå morgon

Den högresta
vita flaggstången
på grannens tomt

Synlig genom
fönstrets spruckna
glas

Börjar se någonting
annat än grått nu
när ögat vant sig

Den blågula vimpeln
i flaggstångens topp
slingrar sig böljande
i vinden

Bullerbyhusens
röda fasader
på andra sidan vägen

Det är dags nu
att ge sig ut

I hela spektrat
av det nyanserade
landskapet

Och försöka se
mer än en grå morgon




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-11-09 10:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There's more to the picture than meets the eye" (Neil Young)
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP