Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅNGEN OM JESUS

 

allting har sin tid

tiden har sin gång

i en värld på glid

så känns tiden vrång

tiden är ur led

fast den har sin gång

jag är trygg, men vred

ilsken som king kong

 

i en fallen värld

bland fallande löv

lyser sanningens ljus som en fyr

i en fallen värld

där människor bor

som är fallna

som festar och flyr

 

 

alla har sin tro

men vart leder den?

främmande eldar

flammar längs farleden

själv är jag tacksam

för allt som jag fick en gång

när sången om Jesus

blev till min egen sång

 

 

visst finns det budskap

som göder din självgodhet

och du blir boskap

som saknar en identitet

falska profeter

slår klorna i kvinnor och män

apologeter

når inte fram med sanningen

 

LARZ GUSTAFSSON 15/9 2018

https://www.youtube.com/watch?v=nTwX47wlbLc

 

 

 




 



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-11-09 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP