Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge sen jag skrev


En bro

En bro utan räcket 

en bro utan slut 

där kryper jag fram på mina nagel band

Med blodiga knän för att ta mig fram till dig

 

Vi är likt två själar som har ett och samma hjärta 

i en och samma kropp när vi älskar så intensivt

att vi reser ifrån denna värld 

 

Jag befinner mig i rymdens Cosmos yttre Space

tänk att kunna få två hjärtan att slå exakt samtidigt 

i takt med varandra och jordens puls 

 

Då finns det inga stormar som kan välta oss

av bron utan räcke och slut

 

Vi bara älskar.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-09 12:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, inget får störa kärleken...
2019-12-02

  Lars Hedlin
Väldans bra! :)
2019-11-10

  ULJO
Vilken underbar kärlekspoesi
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP