Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
t Reuterskölds snart 80 år gamla tolkning är så sällsamt usel att jag har dristat mig till att göra en egen.


En vit jul White Christmas

I'm dreaming of a white Christmas - + - - - + + -
Just like the ones I used to know - + - + - + - +
Where the treetops glisten and children listen - - + - + - - + - + -
To hear sleigh bells in the snow - + - + - - - +

Jag drömmer om en vit jul hemma - + - - - + - + -
Så vita som jag minns de var - + - - - + - +
Där som snön nu gnistrar i granars toppar - - + - + - - + - + -
Och bjällerklang som klingar klar - + - + - + - +

I'm dreaming of a white Christmas - + - - - + + -
With every Christmas card I write - + - + - + - +
May your days be merry and bright - - + - + - - +
And may all your Christmases be white - - + - + - - - +

Jag drömmer om en vit jul hemma - + - - - + + + -
Om de kära minnen som jag har - - + - + - - - +
Nu är allt så härligt som det var - - + - + - - - -
Må det gnistra vitt julens alla dar - - + - + + - + - +





Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-11-09 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar