Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Jag en kvinna

       jag

    en kvinna

all kärlek jag gett

   livet jag gett

ständigt beredd

     att ge mer

ibland blir hudlöshetens

smärta uppenbar

     orden är få

känslor pilar runt

som fjärilens oroliga

      vingeslag

tankar tänkta i tystnad

nynnade toner

         i 

     hjärtat

längtansflykt 

         mot

drömmande värld

 

      Jag är kvinna

inget hörs allt är tyst

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-11-09 19:03



Bookmark and Share


  Whero
Vackert och starkt.
2019-11-11

  Simone Lundh
Starkt och med ilska. Välskrivet!
2019-11-10

  SatansSon VIP
vad hette hon som skrev boken?
2019-11-10

  Jan Widströmer VIP
Kvinnligt, känslofullt. Kanske här en stolthet över identifikation och ett rikt känsloliv.
2019-11-10

  Lars Hedlin
SÅ bra och starkt full av känsla som känns och känns djupt
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP