Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt den få hänga med...

Jag vet vad det är som
kan ta mig till andra rum
utan att jag själv förflyttas
kroppsligen en endaste tum...

Jag kan få intryck och information
ifrån hela världen, lära mig mycket nytt,
även om tider som har flytt, bli road till max,
så jag brister ut i ett gapskratt strax...

Så är den min bästa vän BOKEN
alltid beredd och så väl försedd
med bredd, en väg med den
ute som inne, vid bordet
eller i bädd kan ju inte
alls bli bättre trädd...

Så utan den känner man
sig tom som om man inte
var riktigt välklädd än...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-09 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och full av känsla!
2019-11-10

  ULJO
En god bok och du är hemma.
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt