Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad men inte funnen

En besk underläpp mot min tunga

smaksatt av missfärgad nikotin

En doft av Köpenhamn

rinner över mitt nyckelben

och tar mig brutalt mot en spegelvägg




Fri vers av Torkade rosor
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-10 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2019-11-10

  Kungskobran VIP
Känner doften av Köpenhamn
2019-11-10

    ej medlem längre
Wow!
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor