Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det minsta


Att be om så lite,
så lite
Det minsta,
minsta

Att ändå ge sitt allt

Och inte få det minsta lilla
tillbaka

Tär

Tar

Sönder

Långsamt




Fri vers av MissFluff
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-10 01:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välframställt samt gripande
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff