Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid ett ljus

Ett litet ljus

en stilla dag

ett ögonblick i livet

 

i vintertid

i svart och vitt

när ingenting känns givet

 

när tiden går

och drömmarna

om sagorna försvinner

 

i vardagen

där mötena

blir det man sällan hinner

 

 

Men hoppet lever

om en eld

som värmer oss i kvällen

 

och lilla lågan

dansar fritt

inunder himlapällen

 

Du finns, jag finns

och drömmarna

de går och kommer åter

 

Och mitt i natten

hör jag ljud

från någon där som gråter

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-10 09:07



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin poesi som inspirerar!
2019-11-10

  Lena Själsöga Keijser
ljusets stämma
mycket vackert målar du den
2019-11-10

  Kungskobran VIP
Fint
2019-11-10

  Eva Langrath VIP
Vacker poesi
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP