Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LARZ DAG

Det här är Larz dag

och inte fars dag

För traditionerna 

ska bekämpas

Det här är min dag

En sök- & finn-dag

Upptäckarivern

får aldrig dämpas

 

LARZ GUSTAFSSON 10/11 2019

 

"Mitt galleri finns det inga galler i" (Robert Broberg)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2019-11-10 12:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fars dag behöver vi inte.
Inga andra traditioner heller.
2019-11-10

  Lottie Ålhed VIP
Upptäckarivern och nyfikenheten är drivkraften vi behöver
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP