Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behagandet

Hon konstruerar sitt jag utefter andras behag.
Hon sviker sig själv för var dag som går.
Deras röster översvämmar. Hämmar.
Skapar fåror av fördärv.
Skärvor av dom blir till en spegelbild av henne,
där leendet smittar av sig på varenda en.




Bunden vers av matildalikesnature
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-10 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Risken är att man blir en kameleont.

2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature