Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min haiku om kaosteorin och fjärilseffekten ur diktantologin "181 Dikter till Tranströmer".


Kanske en orkans början

helt omedveten

om vår kaosteori

lyfte fjärilen




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-10 17:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text, tack för den!
2019-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku! Gott att du publicerar
den här och inte bara i antologin,
som jag inte läst.
2019-11-11

  Palett
Mycket fin haiku !
2019-11-10

  KattenKin VIP
Jättefin haiku! Bevingade ord, helt klart.
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick