Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans tid är nu


Allt ska åter
skifta färg
och byta spår

När höst
och vinter
går mot vår

Men inte nu
som du kan se

För än finns bara
mörker här att ge

Men dag för dag
ska allting
skifta färg och byta
spår

När höst och vinter
går mot vår




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-11-10 23:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För varje dag kommer vi närmare.
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP