Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnista - Haiku

 

Att byta tändstift

kan liknas finna kärlek

tänder ny gnista




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-11 17:21



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Klokt att kolla tändningen mellan varven!
2019-11-11

  Öknens Ros VIP
Finurlig metafor!
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP