Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan hända

 

 

 

sakta

i nätter av tysthet

 

när tystkronor andas

 

det är i de stunderna

 

gnistfolken knäpper upp silverspännen

löser mantlar vävda ur kristalltoner

 

det är

nu

 

tystdun

bäddar in

 

allt

 

bäddar in tankar i

frid

 

kan

hända




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-11 14:01



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Trolskt och magiskt
2019-11-11

    ej medlem längre
Vilken skön och njutbar känsla dina ord skänker. Om att stiga in i ett rike som bäddar in och lindrar, som återskapar känslan av ljus och liv.
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser