Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som gör mig

Det som gör mig
lycklig

som gör mig
till mig
och den jag varit

för mig
framåt
inifrån

det är en hand av förfluten tid
som styr och skulpterar
nuet som lera

imorgon är en osmält snö,
långsamt töande,
i värmen från gårdagens tynande sol

det förflutna är en masugn
som bränner och tvingar
fram alla ansikten och händer och kroppar och ögonblick
dolda

i ofödda sekunder
i mig




Fri vers (Fri form) av Love Kölle
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-11 19:25



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fremragende digt som handler om, at man også allerede er skabt af fremtiden og mennesker skabt til at forme en. Det har også en kreativ stil og fin komposition, så det er inspirerende at læse ha en bra dag med venlig hilsen Klaus
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Love Kölle
Love Kölle