Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallgång

Vi gick skallgång i natt
som mången gång förrut
ropade med enade röster
för att du skulle hitta ut
Men snåren som håller dig fången
förvränger våra ord
den tiden är långt gången
då du omtanken förstod




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-11 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP