Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag imorgon idag

De tusende blickar av förlorad kristall. Svanarnas tystnad omger sig av sorg som den glittrande påfågel som sakta somnat in. Av dig ingenting. Av mig allting. Av oss i snödropparnas hav. Godnatt brudslöja. Godmorgon tigerns gudinna. Vinterns tårar smeker sammetslen kind, om de hemliga stunder kärleken omfamnar. Att spegla sig i drömmarnas hjärtslag. Att förlåta sig själv medan istappar omsluter sagolika pärlugglor som om domherren alltid bevarar. Kyss med smak av farväl, tonar ut i en ballad förevigt nu. Förevigt saknad. Tillsammans i igelkottens taggar av ametister. Blunda min vän. Blunda.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-11-12 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP