Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16,17,18 år gammal & tro att det är såhär kärlek känns


min första kärlek som egentligen inte någon kärlek var

jag minns hans händer runt mina handleder,
han höll så hårt att hans knogar vitnade trots sin gyllenbruna hud

jag minns hans bruna ögon när han sa att han inte alls hade legat med henne,
hur dom skrek lögner när dom annars brukade lysa kärlek

jag minns hur hans huvud hängde när han sa att han skulle erkänna om jag ville anmäla honom för det han gjort när jag sov,
trots att han annars brukade hålla det så högt

jag minns hur försiktig han var mot min kropp på slutet av tiden,
trots att han gjort den så illa så länge

jag minns hur fort hans hjärta slog under hans bröst när jag tillslut lämnade honom,
det som annars brukade slå så sakta




Fri vers av elvira.V
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-12 14:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Där fick han.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V