Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om någon annan sagt detta tidigare - hursomhelst gör jag det nu.


aforismer12nov19

Vanans makt är stor - bara ovanans är större.

Moroten är den bästa piskan.

Vår tid är nu innan vi dör (inspirerat av två tv-serier).

Man ska inte dra alla filosofer över en Kant.

Pantar, pantha rei, mumlade den tvehågsne filosofen framför återvinningsanläggningen.

Förtroendekapitalismen har sett sina bästa dagar. 

Schack är det svartvita brädets fotboll.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-12 15:18



Bookmark and Share


  Birk Andersson
morot och piska
gör räddharar
till försökskaniner
2019-11-16

  Verner Forsman
Flera sköna tankeväckande guldkorn.
Bokmärker.

Jag skulle även säga:

Piskan är den sämsta moroten.

För att spegelvända det lite.

:)
2019-11-14

  lodjuret/seglare VIP
Variationer på ett tema. Underbara små nyanser att läsa, känna, uppleva o tro sig ha upplevt...
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP