Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kort sekund

Steg för steg
långsamt framåt
kliver du
längre ifrån

jag hör knappt
stegen längre
när du vänder
dig om och viskar

hej då!




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-12 16:47



Bookmark and Share


  Murrey
Levande sorg.
2019-11-13

  KYREUS of Sweden
Sad, so sad.....
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric