Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvirus

höstvirus
små partiklar mot huvet
på köksmattan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-12 18:52



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
I det här fallet var det jag som var ufot som sakta sänkte sig mot golvet!
2019-11-13

  lodjuret/seglare VIP
En vän till mig sade sig ha sett ett ufo. Sedan fick jag veta att det nog var ett flygande tefat. I köksregionerna.
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP