Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här är nog bland det elakaste jag har skrivit.


KRÄKEN

Kräken krälar

Kräken kräks kritik

Ena dagen är den andra lik

Kräken kryper

fram ur sina träsk

Tesen som de driver är grotesk

 

Kräken tror att de vet 

allt om mig

I sin freudianska luftpastej

lyfter de från gamla gölars slam

Vips, små besserwissers tittar fram!

 

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2019-11-12 19:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Packet förnekar sig emellertid aldrig.
2019-11-12

  Thylacine
En bra text tycker jag
Välskriven med bra rim och allt
och inte alls för elak.
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP