Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palmblad

liten, så liten som en sparv
sitter du ihopkurad i ett hörn
klädd blott i dina tankar
av ensamhet och rädsla

jag ser dig, säger jag och ler
du ryggar tillbaks och väser
jag känner dig, din energi
du är rädd att bli ensam - igen

inuti, inuti den där människan
ser jag ett litet ljus - som vill växa
som vill brinna - brinna starkt
vill synas och bli älskad

snälla, öppna fönsterrutan
släpp in all luft - som ger kraft
att föda värme till liv
låt dig inte buras - låt dig inte luras

men...

liten, så liten som en sparv
sitter du ihopkurad i ett hörn
klädd blott i dina tankar
av ensamhet och rädsla






Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-12 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric