Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Vildgräs

stanna - men snälla gå
låt mig inte binda dig
i mina rötter av känslor 
som virvlar inuti

snälla - lyssna inte
låt orden bli tystnad 
som varsamt slutar existera
i våra tankar

ändstation - här tar resan slut
vi bränner våra palmblad
på öppen gata i natt
som blir aska åter ...

för askan är den bästa jorden...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-12 20:23



Bookmark and Share


  ia VIP
Innerlig
2022-02-09

  Nina Nightwish
Vackert
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric